Hlavní obsah

Po nárazu auta do domu na Semilsku zemřel mladý spolujezdec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poniklá

V Poniklé na Semilsku zemřel v pondělí vpodvečer mladý spolujezdec z osobního auta Seat Leon, které narazilo do rodinného domu. Řidič zřejmě utrpěl jen lehké zranění.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Kvůli vyšetřování a odstraňování následků tragické nehody byla přes čtyři hodiny uzavřená silnice 14. Krátce před 22. hodinou byla komunikace v Poniklé opět průjezdná, řekla ČTK regionální mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Nehoda se stala na silnici první třídy po 17:30 hodin. „Zemřel spolujezdec na předním sedadle. Jednalo se o muže mladého věku,“ uvedla Šrýtrová.

Řidič je podle prvního vyšetření zřejmě jen lehce zraněný. „Protože šlo o náraz do pevné překážky, převezli jsme ho sanitou na traumacentrum do Liberce,“ uvedl mluvčí záchranné služby Michael Georgiev. Kvůli zranění neprovedli policisté u řidiče na místě nehody dechovou zkoušku a vyžádali si odběr jeho krve v nemocnici.

Okolnosti nehody policisté nadále zjišťují. Auto jelo ve směru od Jablonce nad Jizerou na Jilemnici. „Po projetí pravotočivé zatáčky se řidič s vozem ze zatím nezjištěných příčin dostal do protisměru a auto narazilo do domu,“ řekla Šrýtrová. Havarované vozidlo nechali policisté odtahovou službou odvézt na odtahové parkoviště pro další zkoumání. Znalec bude zjišťovat, zda příčinou nehody nebyla technická závada.

Při nárazu auta do domu byla poškozena část jeho obvodové zdi. „V době nehody se uvnitř domu naštěstí nikdo nenacházel a nikdo další nebyl zraněn,“ dodala Šrýtrová.

Opilý řidič se na Olomoucku proboural autem do domu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám