Hlavní obsah

Po masáži na křesle muž vytratil peněženku. Do pár minut byla pryč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Peněženku s 15 tisíci korunami vytratil muž na masážním křesle v Hradci Králové. Když se po chvíli vrátil, už tam nebyla. Odnesla si ji dosud neznámá dvojice, kterou policisté hledají.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelou dvojici natočila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ se odehrál již na konci září v obchodním domě Atrium, policejní mluvčí Iva Kormošová o něm informovala v pátek s tím, že pachatele se stále nepodařilo najít.

Padesátiletý muž si tehdy sedl do křesla, aby se nechal namasírovat, a peněženku si nechal na klíně přikrytou bundou. Při odchodu do Teska na ni však zapomněl.

Foto: Policie ČR

Podezřelá dvojice

„Po pár minutách zjistil, že mu peněženka chybí, a okamžitě se vrátil zpět ke křeslu. Peněženku však již nenašel. Muž s peněženkou přišel o 15tisícovou hotovost, osobní doklady, platební kartu a různé vizitky,“ uvedla Kormošová.

Ze záznamu policisté zjistili, že ke křeslu dorazila neznámá dvojice a peněženku si s největší pravděpodobností odnesla. Za trestný čin neoprávněné opatření platebního prostředku a zatajení věci jí hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Informace o totožnosti muže a ženy přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám