Hlavní obsah

Po láhvi tequily jezdil muž na Brněnsku v kruzích. Všem nadával a pustil se i do policistů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pasohlávky

Tučná pokuta i soud hrozí 45letému muži, který za volantem terénního vozu zkoušel kaskadérské kousky na parkovišti v sousedství Aqualandu Moravia u Pasohlávek na Brněnsku. O případu z konce minulého měsíce informovala v úterý policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Láhev tequily mu zatemnila myslVideo: Policie ČR

 
Článek

„Rekreačním areálem u břehu Novomlýnských nádrží projížděl jako blázen. V jednu chvíli dokonce ve vysoké rychlosti jezdil v kruhu,“ popsal počínání řidiče policejní mluvčí Petr Vala.

Muž byl podle něj silně opilý, roli v tom sehrála láhev tequily. „Jakmile alkoholem zmožený řidič zaparkoval své terénní auto na invalidech, bleskově slovně zaútočil i na muže, který jej na špatné parkování upozornil,“ dodal mluvčí.

Pardubicemi jelo auto s kachnou na místě spolujezdce, řidič byl opilý

Krimi

V tu chvíli už dorazili na místo i policisté. „V okamžiku se ale agresivita hrubiána otočila i na ně, opilec policisty počastoval nadávkami nejhrubšího zrna. Rozum nedostal ani po několikaminutovém běsnění. Vše nakonec ukončil až policejní zákrok, kdy se agresor proti hlídce nečekaně rozešel a skončil na zemi v poutech. Mužům zákona poté nadýchal necelá dvě promile,“ popsal další chod událostí Vala.

Opilý a bez řidičáku zabil kamaráda. Dostal tři roky

Krimi

Minulý týden se muž seznámil s rozhodnutím, že je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Od soudu může odejít i s nepodmíněným trestem.

Samostatně pak ve správním řízení dostane ještě účet za neurvalé chování. Přestupek proti veřejnému pořádku lze ocenit až desetitisícovou pokutou.

Reklama

Výběr článků

Načítám