Hlavní obsah

Po hromadné nehodě na D1 zemřeli dva lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ROUSÍNOV

Smrt dvou mladých mužů ze Slovenska si dnes vyžádala hromadná dopravní nehoda, která se stala dnes ráno na dálnici D1 u Rousínova na Vyškovsku. Na 224. kilometru dálnice ve směru Vyškov - Brno se z neznámých důvodů srazily čtyři vozy.

Foto: Robert Rohál

Herec Tomáš Valík má za sebou už celou řadu fotografických výstav.

Článek

Dálnice byla devět hodin neprůjezdná, řekla jihomoravská policejní mluvčí Dagmar Bartoníková.

Na místě neštěstí zahynul pětatřicetiletý muž ze Slovenska. Jeho dva třicetileté krajany dopravily sanitky s těžkým zraněním do nemocnice. Jeden z mužů poraněním odpoledne podlehl. "Třetí z cizinců je ve vyškovské nemocnici," doplnila mluvčí.

Nehoda se stala v 05:30. Trojice Slováků cestovala v červeném vozidle VAZ, které z neznámých příčin havarovalo, a způsobilo tak kolizi dalších tří aut. Silnice byla zprovozněna až ve 14:30.

"Zatím netušíme, co se mohlo stát. Vyšetřování potrvá několik dní. Nadále vyslýcháme svědky a vyhodnocujeme jejich informace o neštěstí," uvedla Bartoníková. Nehodu více nekomentovala. Způsobená hmotná škoda není zatím vyčíslena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám