Hlavní obsah

Po dvou mužích se slehla voda. Jeden usnul pod kánoí, druhý čekal na benzince

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v jižních Čechách řešili v předešlých dnech dva případy pohřešovaných vodáků. Oba muže hledali záchranáři s hasiči v řece Lužnici. Muže se podařilo najít v pořádku - jeden spal a druhý čekal na benzinové stanici.

Foto: Mapy.cz

Jez Pilař u obce Majdalena na Jindřichohradecku

Článek

Prvního vodáka postrádali jeho kamarádi v pátek po 22. hodině, měl se ztratit ve vodním kanálu Zlatá stoka mezi jezem Pilař a kempem Majdalena. Parta se měla sejít jednotlivě, pohřešovaný jel na loďce sám.

Muž na Vltavě vypadl z lodi a utopil se

Krimi

„Do pátrací akce byli přizváni i hasiči, provedla se kontrola řeky i různých kempů a policisté nepodcenili ani zdravotnická zařízení. Muž byl nalezen zhruba sedm kilometrů dál,” sdělil v pondělí mluvčí policie Milan Bajcura s tím, že hledaný spal pod překlopenou kánoí a byl v pořádku.

Vodák se převrátil na rozbouřené Otavě. Oživit se ho nepodařilo

Krimi

Dalšího člověka pohřešovali jeho známí v sobotu na cestě po Nové řece, která spojuje Lužnici s Nežárkou. „Po přespání v kempu Mláka jej od rána neviděli. Třeboňští policisté požádali o spolupráci kynologa a dobrovolné hasiče,” popsal mluvčí.

Voda na Slovensku smetla tři ženy, které zachraňovaly zvířata z útulku

Evropa

Po kontrole řeky, břehů a přilehlých kempů byl muž nalezen na nedaleké benzinové stanici, rovněž bez újmy na zdraví.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám