Hlavní obsah

Fabia uháněla po dálnici D3 v protisměru. Policii unikla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Jihočeská policie pátrá po řidiči stříbrné Škody Fabia, který ve čtvrtek večer ujížděl po dálnici D3 v protisměru. Nikomu se nic nestalo, šofér dálnici opustil ještě před příjezdem policie.

Foto: MD

Značka stop protisměr. Ilustrační foto

Článek

Tři řidiči po sedmé hodině večer oznámili, že na 109. kilometru dálnice D3 ve směru na České Budějovice jede auto v protisměru. Škoda Fabia jela v odstavném pruhu a hledat ji vyrazilo několik policejních hlídek. Připraven byl vrtulník.

„Řidiči fabie se zřejmě podařilo z dálnice sjet či otočit se a zmizet pryč. Naštěstí nedošlo k žádné dopravní nehodě či jiným komplikacím,“ informoval v neděli mluvčí policie Miroslav Doubek.

Policie vyzvala řidiče inkriminovaného auta, aby se jim přihlásil na telefon 974 238 710. Zároveň i svědky události, kteří auto v protisměru viděli a mají například kamerový záznam.

Silničáři v současnosti umísťují u některých nájezdů na dálnice nové tabule varující před jízdou v protisměru. Kolem dálnic by jich mělo být kolem 150. V červnu jich bylo nainstalováno 18.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám