Hlavní obsah

Pět zraněných po srážce dvou aut na Karlovarsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stružná
Aktualizováno

Pět zraněných si v pátek po poledni vyžádal střet dvou aut na silnici I/6 na Karlovarsku. Dva z cestujících utrpěli těžká zranění, jednoho z nich odvezl do nemocnice vrtulník záchranky. Okolnosti nehody vyšetřuje policie. Provoz byl v místě nehody do pěti hodin odpoledne uzavřen.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Následky vážné nehody na Karlovarsku

Článek

Nehoda se stala u Stružné mezi Karlovými Vary a Bochovem. „Při nehodě dvou osobních vozidel bylo celkem pět zraněných,“ uvedl na dotaz Práva mluvčí krajské záchranky Radek Hes.

„Do Fakultní nemocnice v Plzni na emergency byli transportováni dva zranění. Jeden leteckou záchrannou službou a druhý pozemní cestou s lékařem,“ pokračoval mluvčí s tím, že oba utrpěli velmi vážná zranění. „Tři osoby byly transportovány pozemní cestou do karlovarské krajské nemocnice s tím, že se jednalo o osobu se středně těžkými zraněními a dvě ženy s lehkými zraněními,“ dodal Hes.

Mluvčí hasičů Martin Kasal uvedl, že jeho kolegové museli jednoho ze zraněných z havarovaného vozidla vyprošťovat. „Provoz je v místě nehody uzavřený,“ hlásil mluvčí hasičů. „Objízdná trasa vede přes Stružnou a Žalmanov,“ uvedl mluvčí policie Jan Bílek. Příčiny nehody budou předmětem vyšetřování policie.

V pět hodin odpoledne už byla provoz obnoven.

Po havárii osobního auta na D7 na Lounsku je pět zraněných, z toho tři děti

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám