Hlavní obsah

Pět aut bouralo u Dobřan za Plzní, jeden muž zemřel v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Šlovicích u Dobřan na Plzeňsku havarovalo v sobotu kolem sedmé hodiny ráno pět osobních aut. Všichni tři řidiči se zranili a byli převezeni do nemocnice, jeden z nich po převozu zemřel. Hlavní tah na Horažďovice a Železnou Rudu byl téměř pět hodin uzavřený, objízdná trasa vedla přes Dobřany a Chlumčany. Silnice už je průjezdná, řekla v 11:45 krajská policejní mluvčí Hana Kroftová.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„Muži ve věku zhruba 60 a 45 let utrpěli středně těžká zranění a byli transportováni na emergency plzeňské fakultní nemocnice,“ uvedla Mária Svobodová, mluvčí krajské záchranné služby s tím, že do nemocnice byl převezen i 40letý muž s lehčími poraněními.

„Jeden účastník nehody zraněním podlehl, druhý je na operačním sále,“ uvedl administrátor nemocnice Miloš Novák.

Nehodu policisté vyšetřují. „Řidič ve vozidle Škoda, který jel z Plzně na Přeštice, přejel do protisměru a čelně se střetl s dalším vozem. Za ním jelo další auto, které se také následně střetlo se škodovkou,“ uvedla Kroftová.

Další dvě auta, která se chtěla místu nehody vyhnout, si poškodila boky.

Motorkář zemřel při nehodě v bývalém lomu na Berounsku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám