Hlavní obsah

Pes na Olomoucku pokousal chlapce v obličeji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Na nezletilého chlapce v Hnojicích na Olomoucku v úterý ráno zaútočil pes a způsobil mu zranění v obličeji. Záchranáři školáka letecky dopravili do Fakultní nemocnice v Olomouci. Novinkám to sdělila mluvčí olomoucké krajské záchranky Lucie Mikisková.

Foto: Milan Malíček, Právo

Sanitka (ilustrační foto)

Článek

Cizí pes zaútočil na hlavu školáka a způsobil mu zuby poranění zejména v okolí rtu a tváře. Záchranáři chlapce letecky dopravili do nemocnice. „Nezletilý byl při vědomí, nebyl v ohrožení života,“ uvedla mluvčí.

Chlapec byl podle ní přepraven na urgentní příjem plastické chirurgie Fakultní nemocnice v Olomouci. „Na místo vyrazila i naše pozemní skupina,“ doplnila Mikisková.

Policejní mluvčí Ivana Skoupilová uvedla, že případ začala vyšetřovat městská policie ve Štěpánově, která k němu byla přivolána. „Bližší okolnosti zatím nemohu sdělit,“ řekla na dotaz Novinek zástupkyně velitele strážníků ve Štěpánově Lada Sejáková.

Vše nasvědčuje tomu, že případ nakonec převezme Policie ČR.

Pes na Trutnovsku zaútočil na muže, ukousl mu kus ucha

Krimi

Reklama

Související témata:
Hnojice

Výběr článků

Načítám