Hlavní obsah

Peníze nemám, slyšeli lupiči na poště

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V pátek se velkého překvapení dočkali dva lupiči, kteří přepadli poštu v Praze 4 Bráníku. Zloději totiž odešli s nepořízenou. "Zasloužila se o to tamní pracovnice, která jim odmítla peníze vydat s tím, že žádné nemá," informovala Novinky v neděli mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Článek

Dva muži chtěli svůj rozpočet vylepšit o uloupené peníze v pátek krátce před 17. hodinou. K loupeži si vybrali poštu v Jiskrově ulici v Praze 4. Poté když vešli do místnosti, jeden z nich si to namířil rovnou k přepážce, uvedla mluvčí Miklíková. "Tamní pracovnici začal vyhrožovat výbušninou a požadoval peníze," pokračovala mluvčí s tím, že na to pracovnice pošty přivolala svou kolegyni.

Lupiči nicméně na nic nečekali a poštovní pobočku spěšně opustili. Policie po nich nyní pátrá. "Případem se začali zabývat kriminalisté, kteří nyní pátrají po dvojici mužů ve věku mezi 30-35 lety," informovala Miklíková. Oba jsou hubené přibližně 170 cm vysoké postavy.

Jeden z lupičů měl na sobě modré ošoupané džíny, stejnou bundu a červené tričko. Na hlavě měl červenou baseballovou čepici a na očích sluneční brýle. Druhý měl stejné džíny i bundu, dále modré tričko a na hlavě bledě modrou baseballovou čepici. Na očích měl taktéž sluneční brýle.

Reklama

Výběr článků

Načítám