Hlavní obsah

„Peníze, nebo tě zabiju!” Lupiče z večerky zachytila kamera

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Karlovarští kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po lupiči, který přepadl 23. prosince před sedmou hodinou ranní večerku ve Žluticích. Muže zachytila i bezpečnostní kamera.

Foto: Policie ČR

Loupežné přepadení ve večerce ve Žluticích

Článek

„Vstoupil do místní prodejny potravin a s nožem v ruce přistoupil za prodejní pult k obsluze. Následně se slovy 'Dej mi peníze, nebo tě zabiju' donutil ženu k vydání finanční hotovosti. Poté, co mu otevřela pokladnu, vzal z ní několik tisíc korun, které si vložil do igelitové tašky a z místa odešel. Jeho jednání zachytila bezpečnostní kamera,“ popsala přepadení policejní mluvčí Eva Valtová.

Jednalo se o muže ve věku kolem 20 let a zhruba 172 cm vysoké hubené postavy. Má hnědé oči a krátké hnědé vlasy. Na sobě měl modrou mikinu s bílými pruhy, tmavě modré kalhoty, přes hlavu kapuci a na ústech tmavou látkovou roušku.

Policisté zveřejnili i videozáznam z přepadení a žádají možné svědky, kteří muže na videozáznamu poznají, nebo mohou uvést k případu jakékoliv informace, aby volali na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám