Hlavní obsah

Patrasová dostala za nehodu peněžitý trest 200 tisíc korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Obvodní soud pro Prahu 10 uložil trestním příkazem trest za dopravní nehodu zpěvačce Dagmar Patrasové. Dostala zákaz řízení a peněžitý trest 200 tisíc korun. Zpěvačka si nepodala odpor a rozhodnutí je proto pravomocné.

Nehoda Dagmar Patrasové v PrazeVideo: Aktu.cz

 
Článek

Soud rozhodoval bez nařízeného veřejného jednání. Trestní příkaz je pravomocný od minulé středy.

„V rozhodnutí byla uznána vina a obviněná osoba (D.S.) byla odsouzena pro spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za tento trestný čin jí byl uložen peněžitý trest, a to 100 denních sazeb ve výši 2 000 Kč, tj. celkem ve výši 200 000 Kč,“ řekl Novinkám místopředseda Obvodního soudu pro Prahu 10 Josef Mana.

Podle něj dostala Patrasová také zákaz řízení všech motorových vozidel na dobu dvou let.

Patrasová bourala loni 23. května v Praze na křižovatce ulic Benešovská a Vlašimská. Narazila nejprve do auta a pak do betonové zábrany. Ze záběru z místa nehody bylo patrné, že kromě Patrasové byl na místě také její manžel a hudebník Felix Slováček.

Podle tehdejšího vyjádření policie Patrasová odmítla dechovou zkoušku. Pro televizi Nova uvedla, že nebyla opilá a je připravena se bránit u soudu.

Dagmar Patrasová měla nehodu, dechovou zkoušku na alkohol odmítla

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám