Hlavní obsah

Patnáctiletý chlapec na Frýdecko-Místecku zemřel pod vysokozdvižným vozíkem

Právo, Novinky, kor, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdecko-Místecko

Tragickou událost, která se stala v neděli v podvečer v průmyslovém areálu v Paskově u Frýdku-Místku, vyšetřuje policie. Patnáctiletého hocha tam zavalil vysokozdvižný vozík. Chlapec byl na místě mrtev. Policie nyní zjišťuje, jak se vše stalo, ale i to, z jakého důvodu byl hoch v průmyslovém areálu.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdravotnická záchranná služba

Článek

Moravskoslezští záchranáři se o nehodě dozvěděli v neděli 15 minut po 17. hodině. Na místo vyjela nejbližší sanitka, vzlétl také záchranářský vrtulník.

V okamžiku příjezdu záchranářů chlapec nejevil žádné známky života. Pokusy o resuscitaci byly marné. „Poranění hlavy, jež postižený utrpěl, byla smrtelná a chlapec jim na místě podlehl,“ uvedl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Případ nyní prověřují policisté. „Avšak vzhledem k věku poškozeného nebudeme k tomuto případu poskytovat bližší informace,“ řekla v pondělí odpoledne Právu mluvčí frýdecko-místecké policie Lenka Sikorová.

Průmyslový areál, ve kterém se incident stal, leží 1,5 kilometru od obce Paskov na Frýdecko-Místecku. V objektu sídlí firmy se strojírenskou výrobou i technické služby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám