Hlavní obsah

Patnáctiletou chtěli okrást tři mladíci, nakonec jí dali pěstí do břicha

Právo, sve

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tanvald

Tři romští mladíci měli údajně v úterý v Tanvaldu na Jablonecku napadnout patnáctiletou dívku. Po dívce měli chtít peníze a mobilní telefon, vyhrožovali jí prý boxerem. Když neuspěli, měli ji udeřit do břicha.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

K incidentu došlo údajně mezi půl osmou a osmou hodinou ráno, když šla dívka do školy. Jablonecký deník, který s informací přišel jako první, uvedl, že dívka byla odvezena do nemocnice.

S jakými zraněními byla ošetřena, či zda byla dokonce hospitalizována, tisková mluvčí Nemocnice Jablonec Petra Hybnerová vzhledem k věku dívky nesdělila. Bližší podrobnosti k případu odmítla sdělit i mluvčí jablonecké policie Ludmila Knopová.

„Vzhledem k tomu, že probíhá vyšetřování případu, nebude sdělovat další informace,“ uvedla policejní mluvčí. Starosta Tanvaldu Petr Polák (ODS) tvrdí, že podle informací, které má od policie se zatím napadení dívky neprokázalo. „Musíme počkat, až co ukáže další vyšetřování,“ sdělil tanvaldský starosta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám