Hlavní obsah

Partnerská hádka v Novém Boru skončila smrtí. Zásah policie některé lidi vyděsil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté z Libereckého kraje vyšetřují od pátečního dopoledne vraždu, k níž došlo po partnerské hádce v Novém Boru na Českolipsku.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Dnes dopoledne v deset hodin jsme přijali oznámení o úmrtí ženy v Novém Boru. Na základě prvotního šetření věc vyšetřujeme jako násilný trestný čin, ke kterému došlo po hádce mezi partnery,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Podle ní policisté podezřelého zadrželi a umístili do policejní cely. „Aktuálně na místě činu probíhají úkony trestního řízení. S ohledem na to nebudeme v tuto chvíli k této tragické události poskytovat další detailnější informace,“ dodala mluvčí.

Zásah policistů omezil dopravu v centru Nového Boru a po čtvrtečních událostech v Praze podle všeho řadu lidí vyděsil. Na sociální síti se dokonce začala šířit fáma, že šlo o útok dalšího osamoceného střelce. Situaci pak musel na sociální síti uklidňovat starosta města. „Byla to rodinná tragédie s fatálním důsledkem. Nehrozí další nebezpečí!“ napsal novoborský starosta Jaromír Dvořák (SLK).

Muž, který měl v Plzni ubodat družku, zůstane za mřížemi. Útoku přihlížela 13letá dcera oběti

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám