Hlavní obsah

Ozbrojeného muže krátce před tím, než uprchl, vyfotili na benzínce

Novinky, Ondřej Kořínek
Rakovník

Ozbrojený muž, po kterém od středy pátrají policisté, stále uniká. Policie ve čtvrtek zveřejnila fotografii, na které je hledaný Petr Husnaj zachycený na čerpací stanici, chvíli před tím, než začal utíkat policistům.

Foto: Policie ČR

Hledaný Petr Husnaj krátce předtím, než začal utíkat před policií.

Článek

Husnaj se ve středu ráno pohyboval u obce Tuchlovice, kde tankoval, a byl zde zachycen bezpečnostní kamerou. „Jednalo se o událost, která se stala krátce před samotným pokusem o zatčení a následné pronásledování v křivoklátské krajině,“ uvedla ve čtvrtek mluvčí policie Jana Žáčková.

Mluvčí také upozornila, že fotografie hledaného muže, zveřejněná ve středu, je stará několik měsíců.

Foto: Policie ČR

Hledaný Petr Husnaj.

Celostátně hledaného muže podezřelého ze spáchání mnoha majetkových trestných činů chtěli kriminalisté polapit ve středu během jeho jízdy autem. Muž v dodávce ale prorazil zátaras a začal unikat. Poté ho desítky policistů hledaly v křivoklátských lesích, ale marně.

V době pátrání měl muž na sobě šedou bundu či mikinu s dlouhým rukávem a dlouhé rifle. Petr Husnaj, narozený 9. 4. 1965, je holohlavý, na hlavě většinou nosí kšiltovku, výška cca 185 cm, váhově tak 100-120 kg, svalnaté robustnější postavy, oválný obličej. Případné informace k jeho výskytu prosím poskytněte na linku 158. Policie důrazně varuje, aby se hledaného občané nesnažili zadržet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám