Hlavní obsah

Otec vyzvedl malého syna bez souhlasu matky a řekl, že s ním jede k moři. Pátrá po nich policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v Plzeňském kraji pátrá po chlapci a jeho otci. Dítě, kterému je 4,5 roku a je svěřeno do péče matky, si bez jejího souhlasu otec vyzvedl a odjel s ním neznámo kam.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá po 4,5letém chlapci z Plzeňského kraje a jeho otci

Článek

Policie o pátrání informovala na webu a na Twitteru.

„Vyhlásili jsme pátrání po chlapci a jeho biologickém otci, který si měl dítě vyzvednout dnes kolem 10:00 dopoledne a sdělil, že se synem odjíždí k moři, aniž by k tomu měl svolení matky. Chlapec byl soudem svěřen do výhradní péče matky,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Podle informací ČTK se událost stala v obci na Tachovsku.

Pohřešovaný chlapec rumunské státní příslušnosti Mark Popovici, narozený v listopadu 2018, je hubené postavy, je vysoký 100 až 105 centimetrů, má krátké rovné vlasy hnědé barvy a hnědé oči. V době odjezdu byl oblečen do modrých krátkých kalhot a šedého trička.

„Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešovaného chlapce a jeho otce, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu policie nebo na tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám