Hlavní obsah

Osmnáctiletý řidič havaroval na Sokolovsku. Byl namol opilý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Namol opilý boural 18letý řidič, který nestačil zastavit své auto a narazil do vozu stojícího před ním. Naštěstí nikdo nebyl zraněn, mladíkovi přesto hrozí až tři roky vězení.

Foto: Policie ČR

Havarované auto 18letého mladíka

Článek

Nehoda se stala už v polovině listopadu na Sokolovsku, policejní mluvčí Zuzana Týřová o ní informovala až nyní po sdělení podezření. Mladý muž podle ní jel v ranních hodinách od Sokolova k obci Lomnice, kde na křižovatce nezvládl auto na mokré silnici a narazil do peugeotu, který stál před ním. Ten byl odhozen mimo silnici.

Šofér v Nechanicích nadýchal 2,4 promile. Je mu 15 a auto sebral tátovi

Krimi

„Policisté s řidiči provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, při které osmnáctiletý řidič nadýchal 2,46 promile alkoholu. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem devadesáti tisíc korun,“ uvedla Týřová.

Mladík zkoušel jízdu se zataženou ruční brzdou, auto poslal do příkopu

Krimi

Mladíkovi policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz řízení.

Reklama

Výběr článků

Načítám