Hlavní obsah

Osmnáctiletý motorkář havaroval na Orlickoústecku, letěl pro něj vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V královéhradecké fakultní nemocnici skončil osmnáctiletý mladík, který v sobotu krátce před 16. hodinou havaroval u Tisové na Orlickoústecku. Nezvládl řízení své motorky a skončil mimo vozovku v příkopu. Do nemocnice byl transportován vrtulníkem.

Foto: HZS Pardubického kraje

Na Orlickoústecku havaroval motorkář

Článek

„Motocykl značky KTM řídil osmnáctiletý mladík, který jel ze směru od obce Zaháj na Tisovou. Podle prvotních informací řidič motocyklu pravděpodobně ve vysoké rychlosti nezvládl řízení, vyjel mimo silnici a havaroval v levém silničním příkopě,“ potvrdila policejní mluvčí Andrea Muzikantová a doplnila, že dechovou zkoušku vzhledem k jeho zranění nebylo možné provést. Proto policisté nařídili odběr krve.

„Na místě se také ukázalo, že na motocyklu nebyla umístěna registrační značka a nemá ani sjednané zákonné pojištění. Policisté na místě havarovaný motocykl zajistili k případnému znaleckému zkoumání,“ dodala policejní mluvčí.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Přesné příčiny a okolnosti havárie nyní šetří orlickoústečtí dopravní policisté.

Policie zastavila motorkáře ve Frýdku-Místku. Porušil skoro vše, co se dá

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám