Hlavní obsah

Osmnáctiletý mladík na Kolínsku pobodal muže u bankomatu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zničehonic zaútočil v úterý na Kolínsku 18letý mladík na muže, který si právě vybral peníze z bankomatu. Bodl jej nožem s cílem získat peníze. Muž si sám přivolal pomoc a ještě stihl detailně popsat útočníka.

Podezřelého natočila kamera při činu Video: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo před polednem v Týnci nad Labem, kde si muž vybral peníze a odcházel. Přiběhl k němu mladík a zaútočil na něj. Krvácející 49letý muž se schoval v asijském bistru, odkud si zavolal na linku 158. Policistům dal popis podezřelého.

Policie si od města vyžádala kamerové záznamy a během patnácti minut podezřelého hlídka našla v zastávce. „Zadrženým je teprve 18letý mladík, policisté u něho zajistili i nůž, kterým muže napadl. Útočníka, který po provedení orientačních zkoušek vykazoval pozitivitu na omamné a psychotropní látky, umístili policisté do policejní cely,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Mladík byl obviněn z pokusu o vraždu, za kterou mu hrozí až 20 let vězení. Policie pro něj navrhla vazbu. Dle kriminalistů mělo napadení zřejmě loupežný motiv.

Pro zraněného muže přiletěl vrtulník. První pomoc mu poskytli majitelé bistra.

Němci vydali podezřelého z vraždy v Ústí nad Labem

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám