Hlavní obsah

Osmnáctiletá matka brutálně zbila dvouletou dceru. Dítě nepřežilo

– Frýdek Místek
Právo, tom

Kriminalisté obvinili 18letou ženu z Frýdecko-Místecka ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. Obviněná podle policistů v minulém týdnu fyzicky napadla svou malou dceru, která na následky zranění v neděli 8. prosince zemřela.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle svědectví známých neměla osmnáctiletá matka o dceru zájem už od jejího narození. Daleko víc ji zajímaly večírky a alkohol. Holčičku podle TV Nova nechávala pravidelně u přátel. Často se potom i několik dní neobjevila. Obě bydlely u ženina přítele. Ten byl v pátek, když matka dcerku ztloukla, v práci. Když přišel domů, zavezl zuboženou holčičku do nemocnice.

„Policisté z Frýdku-Místku se o události dozvěděli minulý týden v pátek, kdy na základě zjištěných informací zadrželi podezřelou ženu. Následně ji kriminalisté obvinili ze zločinu ublížení na zdraví,“ uvedla krajská policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Poté, co případ převzali policisté z krajského ředitelství, překvalifikovali čin na zvlášť závažný zločin těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. Obviněné hrozí trest odnětí svobody na 8 až 16 let. Soudce poslal ženu do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám