Hlavní obsah

Osamělý bulteriér cestoval vlakem z podhradí Bezdězu až do Kolína

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolín

Víkendový výlet si udělal minulou sobotu stafordšírský bulteriér, který se rozhodl vyrazit si vlakem z podhradí Bezdězu do Kolína. Na cestu měl vestičku, ale zapomněl na jízdenku.

Foto: Profimedia.cz

Stafordšírský bulteriér. Ilustrační foto

Článek

Pes vyrazil na 70 kilometrů dlouhý výlet rychlíkem, který vyrážel z Bělé pod Bezdězem kolem páté hodiny odpoledne. Strojvedoucí později uvedl, že psa viděl na nádraží ve vestičce. To však netušil, že se za hodinu opět shledají, protože pes zřejmě nenápadně do vlaku nastoupil.

Další pes vyrazil vlakem do Pardubic, hravého štěněte se ujal průvodčí

Krimi

Když strojvedoucí dojel na konečnou stanici v Kolíně, našel psa ve vlaku a zavolal na linku strážníků. „Strážníci pohodového psíka naložili do vozidla a převezli do kolínského městského útulku. Kontrolou čipu bylo zjištěno, že je tento čip zaznamenán ve dvou registrech,“ uvedla mluvčí strážníků Helena Honkiszová.

Útulek následně našel kontakt na chovatelku z Kladenska, která čipovaného psa prodala na Mladoboleslavsko. Šťastní majitelé pak mohli pro psa vyrazit do Kolína. „Majitelé uvedli, že se byli se psem projít. Psa zřejmě něco zaujalo, protože se ztratil z dohledu,“ uzavřela mluvčí.

Osamělý boxer cestoval ve vlaku do Prahy. Rozněžnil cestující, ale v Pardubicích ho vyloučili z přepravy

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám