Hlavní obsah

Opilý řidič ujížděl Špindlerovým Mlýnem rychlostí 150 km/h. Skončil ve stromě

Opilého řidiče stíhali v úterý policisté ve Špindlerově Mlýně. Řidič v oblíbeném krkonošském horském středisku nakonec auto nezvládl a po smyku narazil do stromu. Jak se ukázalo, byl kromě alkoholu také pod vlivem drog a neměl řidičský průkaz.

Pronásledování opilého neřidičeVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie v úterý večer přijala oznámení ze Špindlerova Mlýna, že z místního hotelu odešli dva hosté pod vlivem alkoholu, řidič sedl za volant Nissanu Teranno a odjeli. Hlídka se přemístila k Dívčí lávce, kde kolem ní zanedlouho projelo zmíněné auto. Policisté ho chtěli zastavit, ale muž nereagoval.

Záběry z pronásledování: Zdrogovaný muž v kradeném autě boural, zraněné jsou i děti

Krimi

„Vysokou rychlostí téměř 150 km/h projelo auto kolem místního aquaparku, kde se v tu dobu pohybovalo celkem dost lidí. Poté dostalo smyk, vyletělo mimo vozovku a následně tam narazilo do stromu,“ uvedla mluvčí policie Šárka Pižlová.

Auto pak řidič zabrzdil a i se spolujezdcem se podle policie snažili utéct. Policisté je zbraněmi donutili vystoupit a lehnout si na zem.

Řidič na Kladensku ujížděl strážníkům. Havaroval a rozpáral auto o strom

Krimi

Devětadvacetiletý řidič, který nemá řidičské oprávnění, nadýchal 1,1 promile alkoholu a byl také pod vlivem drog. Jeho 28letý spolujezdec byl pod vlivem alkoholu.

„Výzvě policistů, aby se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu, vyhověl. Při dopravní nehodě nedošlo k vážnému zranění a případ šetří policisté z Trutnova,“ konstatovala Pižlová.

Foto: Policie ČR

Pronásledování opilého řidiče

Reklama

Výběr článků

Načítám