Hlavní obsah

Opilý řidič převrátil kamión naložený novými auty, škody jsou do miliónů

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Osm zcela nových aut převrátil do pole opilý řidič kamiónu na Mladoboleslavsku. Škoda se vyšplhala na několik miliónů korun.

Foto: Policie ČR

Poškozená nová auta

Článek

Nehoda se stala ve středu na silnici I/38 mezi Nymburkem a Mladou Boleslaví, informovala dnes policejní mluvčí Lucie Nováková. Řidič kamiónu nezvládl podle policistů průjezd levotočivou zatáčkou a havaroval.

Foto: Policie ČR

Poškozená nová auta

"Při dopravní nehodě sjel řidič mimo vozovku, poškodil směrové sloupky a v příkopu se převrátil na bok, čímž poškodil osm přepravovaných osobních vozidel, která se nárazem uvolnila z přívěsu a skončila na poli a vozovce kolem nákladní soupravy," řekla v pondělí Novinkám policejní mluvčí Lucie Nováková.

Foto: Policie ČR

Poškozená nová auta

Přivolaní policisté podrobili řidiče dechové zkoušce. Ta měla pozitivní výsledek.

„Mladoboleslavští policisté na místě zjistili, že řidiči koluje v krvi 1,61 promile alkoholu. Předběžná škoda se pohybuje řádově v jednotkách miliónů korun," doplnila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Poškozená nová auta

Řidič je tak nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až tříletý pobyt ve vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám