Hlavní obsah

Opilý řidič, který měl přes tři promile, naboural auta v Klatovech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Opilý 39letý šofér Seatu Leon naboural v Klatovech do dvou aut. Po nehodě mu policisté, kteří teď hledají svědky, naměřili více než tři promile alkoholu.

Foto: PČR

Devětatřicetiletý opilý muž poškodil v Klatovech dvě auta.

Článek

Událost se stala už 22. října pět minut po jedenácté hodině dopoledne, a to na parkovišti nákupního centra Škodovka v Klatovech. Policisté o ní informovali až nyní, protože pátrají po svědcích.

„Řidič osobního vozidla Seat Leon vyjížděl z parkovacího stání a narazil do dalšího automobilu stejné značky. Po několika metrech ještě do peugeotu,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Brožová s tím, že muž zřejmě popírá, že ke kolizi došlo.

Dotyčný nepředložil přivolané hlídce řidičský průkaz. Podle Brožové měl ale pozitivní dechovou zkoušku na alkohol, přístroj ukázal hodnotu 3,22 promile. Způsobená škoda činí 40 tisíc korun.

Foto: PČR

Devětatřicetiletý opilý muž poškodil v Klatovech dvě auta.

Policie požádala svědky, kteří mohou k nehodě poskytnout bližší informace, ať je kontaktuje. Přijít můžou na klatovský dopravní inspektorát, zavolat na tísňovou linku 158 nebo číslo 974 334 259.

Řidič převážející miliony v pancéřovém voze boural na Plzeňsku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám