Hlavní obsah

Opilý muž chtěl oloupit pošťáka, vyhrožoval mu nožem

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třinec

Místo peněz za balík na dobírku vytáhl před pár dny muž (64) z Třince na poštovního doručovatele (35) nůž. Pošťákovi se naštěstí podařilo utéct, agresivní adresát, který chtěl získat zásilku zadarmo, je však podezřelý z loupeže.

Foto: Mapy.cz

Náměstí T. G. Masaryka v Třinci.

Článek

K neobvyklé loupeži došlo v pátek 5. března okolo půl páté odpoledne v předsíni mužova bytu v domě na náměstí T. G. Masaryka v Třinci.

„Muž vpustil do svého bytu poštovního doručovatele, který mu donesl zásilku v hodnotě bezmála dvou tisíc korun. V úmyslu získat však dobírkový balík bez zaplacení vytáhl na doručovatele nůž, držel jej v ruce v úrovni svého pasu a požadoval vydání balíku,“ popsal v pondělí incident policejní mluvčí René Černohorský.

Policie obvinila pošťačku z Klatovska za zpronevěru v nouzovém stavu

Krimi

Napadený pošťák dostal strach, vzal balík a z bytu utekl. Podle policie nedošlo naštěstí k žádnému zranění a ani při loupeži nevznikla žádná škoda na majetku.

Pošťák oznámil vše policistům, kteří záhy zjistili, že lupič staršího věku je v podnapilém stavu.

Zaměstnankyně pražské pošty se otrávila chemikálií ze zásilky

Krimi

„Orientační dechová zkouška u něj prokázala hodnotu přes 1,4 promile alkoholu v dechu. Po lékařském vyšetření a se souhlasem ošetřujícího lékaře byl muž umístěn do policejní cely k vystřízlivění,“ sdělil policejní mluvčí s tím, že případ nadále vyšetřují frýdecko-místečtí kriminalisté.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám