Hlavní obsah

Opilec napadl matku i policisty, při tom křičel, že má covid

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjov

Dvaapadesátiletý muž z Kyjova nejprve napadl svoji matku, a když spatřil policejní uniformy, ještě více ho to rozlítilo. Na policisty se snesla sprška vulgarit následovaná výhrůžkami zabitím.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muž nakonec skončil v poutech, ale i při převozu do cely se snažil policisty napadat a křičel, že má nemoc covid-19. Ta je způsobená koronavirem, kvůli jehož šíření platí nouzový stav.

„Jediným účinným řešením bylo použití donucovacích prostředků. Policisté opilému muži nasadili pouta a převezli jej do policejní cely v Hodoníně. Po cestě autem v zastrašování, vyhrožování a používání vulgarismů pokračoval. Snažil se kopat a sundávat si roušku, aby mohl plivat a vykřikovat, že má covid,” popsala ve čtvrtek policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Mladík demolující byt tvrdil, že má koronavirus, a plival na policisty

Koronavirus

Po ukončení eskorty odmítl dechovou zkoušku i test na drogy. Sám ovšem sdělil, že vypil půl litru tvrdého alkoholu a kouřil marihuanu. Muž strávil zbytek noci v cele a nyní mu hrozí stíhání za násilí proti úřední osobě.

Zákazník močil ve Svitavách do pečiva, zachytila ho kamera

Krimi

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám