Hlavní obsah

Opilec na čtyřkolce srazil cestou z baru v Krkonoších ženu a ujel. Našli ho v klubu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pec pod Sněžkou

Obvinění hned ze tří trestných činů má na krku 43letý muž, který měl při řízení pásové čtyřkolky srazit chodkyni v Peci pod Sněžkou. Od nehody ujel a policisté ho našli v místním klubu. Nadýchal alkohol a vůči hlídce byl vulgární. Žena utrpěla naštěstí jen lehké poranění.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v sobotu po 23. hodině, když dvě ženy šly od sjezdovky Javor do centra v Peci pod Sněžkou. Znenadání se za nimi mělo objevit světlo a jednu z chodkyň srazila na zem pásová čtyřkolka, načež řidič z místa ujel.

„Zanedlouho policisté vypátrali v místním klubu 43letého muže, kterého na místě zadrželi a provedli s ním orientační dechovou zkoušku na alkohol s pozitivním výsledkem 2,09 promile. Zadržený muž se choval vůči policistům agresivně, byl na ně vulgární a z jeho strany došlo také k fyzickému napadení jednoho z policistů,“ informovala ve středu o případu mluvčí policie Šárka Pižlová.

Řidič čtyřkolky ujížděl policejní hlídce

Krimi

Zadrženého ještě přepravili do nemocnice k vyšetření a pak putoval do policejní cely.

Sražená žena utrpěla lehké zranění, které jí ošetřili zdravotníci v nemocnici a pak ji pustili domů.

Při prověřování případu se ukázalo, že šofér čtyřkolky před nehodou vyváděl v jednom z barů v Peci. Měl tam popíjet alkohol a chovat se nevybíravě, když obtěžoval barmanky, svlékal se a byl vulgární na obsluhu i hosty podniku. Právě odtud pak měl odjet na pásové čtyřkolce.

Policisté muže v neděli obvinili z výtržnictví, ohrožení pod vlivem návykové látky a vyhrožování s cílem působit na úřední osobu, za což mu hrozí až tříleté vězení.

„Obviněného muže jsme propustili ze zadržení v neděli odpoledne a v současné době je stíhán na svobodě,“ dodala mluvčí.

Sanitka spěchající k nehodě čtyřkolky bourala. Zranil se záchranář i lékař

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám