Hlavní obsah

Opilec chtěl autem v Klatovech srazit dva muže, skončil v cele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Třicetiletý opilec se v Klatovech pohádal se dvěma muži. V noci ze soboty na neděli se je pokusil srazit autem, oba naštěstí včas uskočili. Policisté agresora chytili a odvezli do cely.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie – ilustrační snímek

Článek

Podle zjištění Práva šlo zřejmě o vyřizování účtů mezi Romy. Incident se stal v Pražské ulici krátce před půl jednou ráno. „Třicetiletý řidič vozidla značky Toyota Yaris chtěl po předchozí slovní rozepři najet do dvou mužů na chodníku. Oba ale uskočili. Šofér poté naboural do domu,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Provedená dechová zkouška u dotyčného ukázala výsledek 1,73 promile alkoholu. „Ke zranění osob nedošlo. Řidiče jsme umístili do cely,“ dodala s tím, že muž neměl ani oprávnění za volant usednout.

Policisté už ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z pokusu ublížení na zdraví, ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí.

Na Plzeňsku v noci shořela tři auta

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám