Hlavní obsah

Opilá fanynka napadla policisty při hokejovém derby

Právo, František Kšajt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Po šesti letech opět vyprodaný zimní stadión v Karlových Varech - to byla jedna strana mince západočeského extraligového hokejového derby mezi domácí Energií a Plzní. Ta druhá strana - to byla neukázněnost několika fanoušků, naštěstí jen jedinců.

Článek

Vzrušující zápas s bitvou na ledě jako břitva vidělo 4 680 diváků. Vary vyhrály zaslouženě 4:0 a vyskočili na první pozici v tabulce. Ochozy bouřily a část fanoušků se ještě po zápase začala shlukovat před stadiónem. Hladký odchod diváků zajišťovala policie a bezpečností služba.

Nervy na uzdě však pod vlivem alkoholu neudržela jedná plzeňská fanynka. Právo o tom informovala policejní mluvčí západočeského regionu Jolana Číhová:

"Karlovarští policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu útok na veřejného činitele proti 23leté ženě z Plzně. Podezřelá v pátek mezi dvacátou a jednadvacátou hodinou před zimním stadionem fyzicky napadala policisty, kteří zajišťovali veřejný pořádek při zápasu," uvedla policejní mluvčí a dodala:

"Žena do policistů kopala a také používala údery rukou. Ke zranění policistů nedošlo. Podezřelá byla zadržena a dechovou zkouškou bylo u ní zjištěno 1,2 promile alkoholu. Následně ženu policisté převezli na Protialkoholickou záchytnou stanici v Sokolově, kde byla ošetřena. Poté byla umístěna do policejní cely v Karlových Varech," uzavřela mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám