Hlavní obsah

Opíjel a osahával nezletilou příbuznou družky, obvinila policie muže z Jesenicka

– Jeseník
Novinky, kub

Kriminalisté z Jeseníku obvinili 43letého muže z pohlavního zneužití nezletilé dívky. Příbuznou své partnerky podle vyšetřovatelů posledního čtvrt roku při návštěvách opíjel a pak osahával. Navíc vyžadoval vzájemnou výměnu intimních fotografií. Hrozí mu až osmileté vězení.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

Policie muže kromě zneužití obvinila ještě z ohrožování výchovy a podání alkoholu dítěti. O případu informovala ve čtvrtek mluvčí policie Tereza Neubauerová.

Věk dívky policie neupřesnila, mluvčí uvedla, že se jednalo o nezletilou. Z trestní kvalifikace případu vyplývá, že dívce je méně než 15 let.

Matka navedla syna, aby z otce udělal pedofila

Domácí

Podle kriminalistů obviněný zneužíval děvče v posledních čtyřech měsících. „Dívku líbal, objímal a osahával na intimních místech. Byl s ní také v kontaktu přes sociální sítě a požadoval po ní fotografie obnaženého těla. 'Na oplátku' jí zasílal své nahé fotografie,” popsala mluvčí.

Policie vypátrala mladíka, který ve výtahu v Praze osahával 11letou dívku

Krimi

Muž podle policie využíval toho, když dívka přišla na návštěvu. Pokaždé ji měl opít a pak osahávat, ačkoliv dobře věděl, kolik jí je. „V případě uznání viny mu hrozí až trest odnětí svobody na osm let,” dodala Neubauerová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám