Hlavní obsah

Onanoval na veřejnosti, prý i ve školkách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Na třech místech v Českých Budějovicích ve středu ukájel své sexuální choutky neznámý muž. Dvě z těchto míst byly navíc podle nepotvrzených informací mateřské školky. Policie muže zatím nezadržela.

Foto: Michaela Poláková

Kapela El'brkas

Článek

Podle zdroje blízkého policii se muž objevil v mateřské školce Papírenská, kde měl nožem ohrožovat učitelku a přitom onanovat a líbat jí nohy. Druhý případ se měl stát v mateřské školce na Nové ulici, kde muže vyrušila ředitelka školy. Posledním místem měl být panelový dům kdesi ve městě, kde muže opět vyděsila náhodná kolemjdoucí.

"Je to stále v šetření, pachatele nemáme," řekl dnes ČTK operační důstojník českobudějovické policie s tím, že více informací zatím není možné poskytovat.

Podle informací ČTK je muž asi 180 až 185 centimetrů vysoký, je mu 30 až 35 let a je jižanského typu s černými kudrnatými vlasy. Měl na sobě mít šusťákové kalhoty, světle modré tričko a koženou bundu do pasu.

Zatím není zřejmé, zda šlo ve všech případech o stejného pachatele.

Reklama

Výběr článků

Načítám