Hlavní obsah

Oběti nehody u Rychnova museli hasiči z vraků vystříhat

Právo, Jiří Bednář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rychnov nad Kněžnou

Jeden mrtvý a dva vážně zranění, to je bilance úterní dopolední nehody, která se stala na silnici u Rychnova nad Kněžnou ve směru na Javornici. Na rovném úseku silnice se srazil Ford s vozidlem Pick-up Dacia s přívěsem. Při nehodě zemřel spolujezdec z fordu, řidiči obou vozidel utrpěli vážná zranění.

Článek

"O půl jedenácté vyjeli na místo profesionální hasiči s technickým automobilem a cisternou. Ford po nárazu skončil na boku v příkopu, přičemž řidič a spolujezdec zůstali zaklíněni ve zdemolovaném voze. Hasiči museli pomocí hydraulických nůžek odstřihnout střechu a dveře u spolujezdce, aby mohli oba zraněné muže vyprostit. Spolujezdec svým zraněním na místě podlehl, řidič byl ve vážném stavu letecky transportován do nemocnice v Hradci Králové,“ informovala mluvčí hradeckých krajských hasičů Martina Žahourková.

Řidič dacie zůstal v kabině vozidla rovněž zaklíněn a i v tomto případě museli hasiči použít speciální zařízení a těžce zraněného muže vyprostit. Silnice byla v místě nehody několik hodin uzavřena, příčiny nehody šetří Policie ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám