Hlavní obsah

Lupiči, kteří na pumpě zabili prodavačku, jsou na útěku. Policie zveřejnila video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník

Policie v pondělí odpoledne zveřejnila video z čerpací stanice, kde v noci na pondělí zemřela 58letá prodavačka při loupežném přepadení. Záznam zachycuje dva maskované muže, z nichž jeden má pistoli. Policie po podezřelých pátrá, případ vyšetřuje jako vraždu.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na MělnickuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Při loupežném přepadení došlo k použití krátké střelné zbraně. V dané věci kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda, za který pachatelům v případě jejich zjištění a následného odsouzení hrozí trest odnětí svobody v rozmezí 15 až 20 let, nebo výjimečný trest,” uvedl mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z loupežného přepadení

Na záznamu lze vidět, že jeden z mužů přichází do prodejny, natahuje střelnou zbraň a někam míří. Následně mizí uvnitř a jeho kumpán jde za pult prohledávat stůl, odkud vezme nějaké věci. Druhý muž vyběhne z kanceláře s krabicí a oba mizí pryč.

Foto: Policie ČR

Lupiči zachycení kamerou

Na záznamu je čas 2:36, a pokud je video celé a nesestříhané, tak loupež trvala asi 40 sekund. Podle policie jde o mladé muže oblečené do tmavého oblečení, kteří si obličeje maskují nasazenými černými kuklami.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadená čerpací staniceVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

„Kriminalisté se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc, aby jim občané pomohli zjistit jejich totožnost. Jakékoliv informace k tomuto případu jim mohou případní svědci sdělit prostřednictvím linky 158,” konstatoval Chalupa.

Další informace policie s ohledem na probíhající vyšetřování nezveřejnila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám