Hlavní obsah

Nůž v břiše na metalovém festivalu ve Vizovicích. Podezřelý měl být za mřížemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vizovice

Ačkoliv policisté hodnotí letošní festival metalové hudby Masters of Rock ve Vizovicích na Zlínsku jako jeden z nejklidnějších v jeho dvacetileté historii, policie vyšetřuje pobodání muže ve stanovém městečku. Loveckým nožem zranil podle všeho náhodnou oběť muž, který byl navíc v pátrání, protože nenastoupil do vězení.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O případu z festivalu, který se konal minulý týden, informovala mluvčí policie Monika Kozumplíková.

„V neděli po sedmé hodině ráno poblíž stanového městečka v místní části Razov bez jakéhokoli důvodu nebo konfliktu bodl dvaačtyřicetiletý muž loveckým nožem do břicha pětapadesátiletého muže, který procházel kolem,“ uvedla v pondělí mluvčí.

Podezřelý skončil podle Kozumplíkové vzápětí v poutech a policie ho přepravila do vazební věznice v Olomouci. Důvodem tohoto umístění byl fakt, že se po muži pátralo, protože nenastoupil do vězení.

„Zraněného muže převezli záchranáři do nemocnice,“ sdělila mluvčí.

Útočník pobodal na Kladensku muže ve sběrně palet

Krimi

Rozsah zranění kriminalisté neupřesnili. Případ vyšetřují jako pokus o těžké ublížení na zdraví, za což podle Kozumplíkové muži hrozí až deset let vězení. Za co a v jaké výši dostal od soudu předchozí trest, policie nesdělila.

Kromě zmíněného činu a bezmála dvaceti řidičů, kteří nadýchali alkohol, jinak policie podle Kozumplíkové hodnotila průběh festivalu jako jeden z nejklidnějších v jeho historii.

Vizovice zčernaly. Na Masters of Rock přijelo přes 20 tisíc fanoušků

Kultura

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám