Hlavní obsah

Novomanžel den před Vánoci zkopal ve Zlíně ženu a zbil ji násadou. Vykázali ho z bytu

Zlín

Až tříleté vězení za ublížení na zdraví hrozí 31letému muži ze Zlína, který měl svou manželku napadnout násadou od smetáku a kopat do ní. Manželé se přitom podle policie vzali teprve před pár týdny, incident se navíc stal den před Štědrým dnem. Policisté muže vykázali na 10 dní z bytu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

O případu v úterý informovala mluvčí policie Monika Kozumplíková. Manželé podle ní uzavřeli sňatek sice nedávno, často mezi nimi ale docházelo k rozepřím.

„Dokonce ani v předvečer Štědrého dne jednatřicetiletý muž neudržel v mezích svou zuřivost a o několik let starší manželku napadl násadou od smetáku a kopal ji do celého těla,“ uvedla mluvčí.

Zraněná žena, jejíž věk policie neuvedla, se před dalším bitím zachránila útěkem k sousedům, kteří přivolali záchranáře.

Dechové zkoušky ukázaly na silnou opilost u obou – muž nadýchal bezmála dvě promile, žena více než tři.

„Vzhledem k tomu, že tento útok nebyl první, policisté muže, který má v rejstříku trestů tři záznamy, na Štědrý den ze společného obydlí vykázali na dobu deseti dní,“ upřesnila mluvčí s tím, že kriminalisté případ řeší jako ublížení na zdraví, za což hrozí až tříleté vězení.

Policisté muže vykázali z domu. Soud je podržel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám