Hlavní obsah

Novodobý rytíř řádil na ubytovně v České Lípě. Bojoval proti rušení nočního klidu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Lípa

S mečem v ruce vyrazil řešit noční klid muž na ubytovně v České Lípě. Rozsekal dveře a údajnému viníkovi přiložil ostří k tělu a vyhrožoval mu. Zasáhnout museli strážníci.

Foto: MP Česká Lípa

Muž s mečem vyhrožoval domnělému původci hluku.

Článek

Na linku 156 se obrátila tento týden správkyně ubytovny, která požadovala pomoc, protože se na chodbě oháněl muž mečem. Strážníci novodobého rytíře zastihli na chodbě a ptali se na motiv jeho chování.

Řidič se nestihl zařadit po předjíždění na Českolipsku, šest zraněných

Krimi

„Vysvětlil ho tak, že má problémy se spánkem, ale jeho spolubydlící každý den ruší noční klid. On už nemohl dál snášet nevyspání a hluk, tak vzal meč a šel problém řešit,“ uvedli strážníci.

Auto v České Lípě přejelo školačce nohu a ujelo. Dívka se dokulhala do školy

Krimi

Ti následně zjistili, že muž nejprve udělal díru do dveří a pak vyhrožoval hlučnému sousedovi s mečem v ruce. Ostří mu přiložil na břicho a přikázal mu, aby byl ticho. Soused se však bránil a upozornil, že hluk vychází z jiného patra.

„Strážníci muže s mečem nejprve podrobili dechové zkoušce, ta ukázala přes dvě promile alkoholu v dechu. Pak útočníka převezli na obvodní oddělení policie, která si věc převzala,“ uzavřeli strážníci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám