Hlavní obsah

Notorického sebevraha ze Stochova policie obvinila z pokusu o vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté obvinili z pokusu o vraždu 25letého muže, který ve středu pobodal svoji přítelkyni na ubytovně ve Stochově na Kladensku. Následně, už počtvrté za několik měsíců, vylezl na sloup elektrického vedení, kde vyhrožoval sebevraždou.

Foto: Policejnidenik.cz

Sebevrah na snímku z května tohoto roku

Článek

Třiatřicetiletá žena podle záchranářů utrpěla devět bodných ran v horní části těla. Ošetřena byla v nemocnici. "Policisté podali návrh na vzetí do vazby, o které dnes (v pátek, pozn. red.) bude rozhodovat kladenský soud," řekla mluvčí středočeské policie Soňa Budská. Muži hrozí až 18 let vězení.

Podle informací policie a hasičů podezřelý mladík vylezl ve středu na sloup vysokého napětí už počtvrté v krátkém období. Při zásahu museli energetici vypnout elektrický proud v okolí stožáru. Dolů slezl až po dvou hodinách.

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiči zachránili muže ze na stožáru vysokého napětíVideo: Policejnidenik.cz

Předchozí výstup na sloup elektrického vedení se muži podařil minulou neděli. Dolů ho po několika desítkách minut dostala žízeň. Záchranáři ho poté dehydrovaného odvezli do nemocnice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám