Hlavní obsah

Nezvaný host se domáhal vstupu do kasina v Aši. Majitel ho skoro ubil baseballovou pálkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezvaný host se domáhal vstupu do jednoho z kasin v Aši na Chebsku. Nakonec jej přišel umravnit sám vietnamský majitel hazardního podniku, který 30letého muže málem ubil k smrti baseballovou pálkou. Případ z letošního jara míří ke Krajskému soudu v Plzni.

Pokus vraždy v kasinu v AšiVideo: Policie ČR

 
Článek

Státní zástupce podal obžalobu na 36letého vietnamského podnikatele pro zločin pokusu vraždy a jako trest pro něj žádá devět let vězení.

Společně s ním usedne na lavici obžalovaných zaměstnanec kasina, který se snažil nežádoucímu klientovi nejprve zabránit vstupu do herny a pak jej měl několikrát kopnout a opětovně udeřit pěstí do hlavy. Tomu navrhuje státní zástupce pětiletou podmínku s dohledem probačního úředníka.

Měl prasklou lebku

K incidentu došlo 18. dubna krátce po půlnoci. „Poté, co se muž snažil dostat do prostor kasina, obžalovaný Adam O. se mu pokusil zabránit vstupu tím, že jej nejprve třikrát kopl do hrudníku a poté, co napadený upadl, udeřil ho rukou několikrát do hlavy,“ citovala z obžaloby mluvčí krajského soudu Jana Rubášová.

Podle ní se pak do útoku zapojil druhý z obžalovaných, Hung S. N, který muže ležícího na zemi začal mlátit do různých částí těla kovovou baseballovou pálkou. Přestal, až když se muž na zemi nehýbal.

S těžkým zraněním ho záchranáři převezli vrtulníkem do plzeňské fakultní nemocnice, kde o jeho život bojovali lékaři několik hodin. „Muž měl prasklou lebku a krvácení do mozku. Vyšetření ještě odhalilo zlámaná žebra a další vnitřní poranění,“ stojí dále v obžalobě. Obviněný cizinec skončil ve vazbě.

Barmana v herně brutálně umlátil heverem, ze záběrů z kamer později tuhla kriminalistům krev v žilách

Zloději životů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám