Hlavní obsah

Neznámý hazardér autem přelétl na Karlovarsku kruhový objezd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zcela mimořádný způsob průjezdu kruhové křižovatky zaznamenali minulý týden městští strážníci v Ostrově na Karlovarsku. Řidič osobního vozidla Alfa Romeo totiž neobjel okružní křižovatku, ale doslova ji napřímo přelétl.

Nehoda na kruhovém objezduVideo: Městská policie Ostrov

 
Článek

K incidentu došlo na kruhovém objezdu ulic Krušnohorská a Masarykova. „Případ jsme předali státní policii a nemůžeme se k věci více vyjadřovat,“ uvedl na dotaz Práva zástupce velitele ostrovských strážníků Radek Sklenář. Podle policie došlo při incidentu k poškození kruhového objezdu, výši škod ale zatím neupřesnila.

„Na místo přijela policejní hlídka, která šetřením ve spolupráci s městskou policií dle kamerových záznamů zjistila, že zde došlo k dopravní nehodě osobního automobilu značky Alfa Romeo, které řídil dosud nezjištěný řidič,“ konstatoval mluvčí karlovarské krajské policie Jan Bílek s tím, že řidič z místa incidentu odjel. „Případem se v současné době policisté zabývají,“ uzavřel policejní mluvčí.

Opilý kaskadér za volantem přejel rovně kruhový objezd a smetl auto

Krimi

„Zdali chtěl řidič létat jako Létající Čestmír nebo žít jako kaskadér, jsme se nedověděli. Stejně tak jsme se nedověděli, jestli se nejednalo o potomka legend skoků na lyžích, trénujícího na Turnaj čtyř můstků,“ glosovala ostrovská městská policie na facebooku zveřejněné video.

„Co ale víme s určitostí rovnající se jistotě, je skutečnost, že po kruhovém objezdu se jezdí dokola,“ pokračovali strážníci a vyzvali nejenom místní řidiče: „Apelujeme proto na řidiče: na kruhový objezd vjíždět pomalu a prosíme jezdit dokola proti směru hodinových ručiček, děkujeme,“ konstatovali strážníci a dodali: „Tímto si neděláme srandu z lidského neštěstí, video má sloužit k výchově řidičů současných i budoucích, a hlavně jako prevence.“

Reklama

Související témata:
Město Ostrov

Výběr článků

Načítám