Hlavní obsah

Nezkušený řidič dostal na Zlínsku v zatáčce smyk. Těžce zranil sebe i kamaráda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnáctiletý řidič s čerstvým řidičským průkazem havaroval v úterý v Otrokovicích. Nezvládl průjezd zatáčkou a srazil se s autem. Tři lidé byli zraněni, z toho dva těžce.

Foto: Policie ČR

Havarované vozidlo v Otrokovicích

Článek

Mladý řidič jel odpoledne ulicí Objízdná, když dle policistů nezvládl projet na mokrém povrchu zatáčkou, vyjel mimo komunikaci, strhl řízení a vjel do protisměru. Tam se srazil s autem 39leté řidičky, pak se jeho auto přetočilo a na svahu prorazilo oplocení firmy.

„Příčinou je pravděpodobně nezkušenost teprve osmnáctiletého řidiče, který byl s těžkým zraněním transportován vrtulníkem do nemocnice. Jeho stejně starého spolujezdce převezli záchranáři do nemocnice také s těžkým zraněním,“ sdělila mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Foto: Policie ČR

Havarovaná vozidla v Otrokovicích

Řidička utrpěla lehké zranění. U mladého řidiče policisté nařídili odběr krve kvůli zjištění ovlivnění pod vlivem návykových látek. Škoda byla vyčíslena na 250 tisíc korun.

Auto na Tachovsku skončilo na střeše. Zranil se jeden dospělý a čtyři děti

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám