Hlavní obsah

Než stačil řidič vyndat na dálnici hasicí přístroj, bylo po sportovním nissanu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modřice

Sportovní vůz Nissan 350 se slovenskou poznávací značkou shořel ve středu ráno na dálnici D2 u Modřic na Brněnsku. Řidič sice chtěl použít hasicí přístroj, plameny však byly mnohem rychlejší a vůz zničily.

Článek

Řidič při jízdě zjistil, že ukazatele přístrojové desky signalizují problémy s autem a v prostoru motoru uviděl záblesky plamenů.

„Proto na třetím kilometru dálnice D2 ve směru na Brno zastavil v odstavném pruhu a vystoupil. Než ale stihl vytáhnout a spustit hasicí přístroj, auto začalo intenzívně hořet,“ řekl mluvčí hasičů Jaroslav Haid.

Hlášení o požáru hasiči na tísňové lince přijali po páté hodině ráno, na místo vyjely dvě jednotky z Židlochovic a Pohořelic. Při jejich příjezdu již bylo celé vozidlo v plamenech.

„Požár způsobila technická závada na řídící jednotce vozidla. Škodu na autě vyšetřovatel předběžně odhadl na 100 tisíc korun,“ doplnil Haid.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám