Hlavní obsah

Dálnice D1 byla po nehodě na Vysočině neprůjezdná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnice D1 směr Brno byla v neděli ráno neprůjezdná kvůli nehodě osobního auta u Větrného Jeníkova. Podle policie se při nehodě zranili dva lidé. Na místě přistál i vrtulník záchranářů. Policie hledá svědky nehody i ty, kteří si posádky vozu všimli před nehodou na parkovišti či čerpací stanici.

Foto: HZS Vysočina

Havarované vozidlo

Článek

K nehodě osobního vozu došlo před 8. hodinou ranní na 104,6. kilometru dálnice. Auto se při nehodě převrátilo a posádku museli záchranáři vyprošťovat. Na místě přistál i záchranářský vrtulník.

Policie později uvedla, že se jednalo o vůz se slovenskou registrační značkou BL939TL a vyzvala svědky nehody, aby ji kontaktovali.

„Stejně tak se obracíme na všechny řidiče a spolujezdce, kteří si posádky vozidla Škoda Kodiaq se slovenskou registrační značkou všimli dnes ráno na některém z parkovišť a zaznamenali případně nějaké podezřelé chování těchto osob, aby se obrátili na linku 158,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Za místem nehody se vytvořila kolona. Policie odkláněla dopravu z dálnice na exitu 104 Větrný Jeníkov. Řidiči se mohli vrátit na dálnici na kilometru 112. 

Kolem půl desáté byl provoz obnoven.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám