Hlavní obsah

Němec bloudí Moravou a neví, jak se jmenuje a kde bydlí

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lednice

Policisté žádají o pomoc při identifikaci muže, který neví, jak se jmenuje a jak se ocitl v Lednici na Břeclavsku. V noci na středu se ozval na tísňovou linku s tím, že neví, jak se jmenuje ani odkud je.

Článek

„Muž plynně hovoří německy bez přízvuku a tvrdí o sobě, že je občanem Německa. Údajně již několik dnů bloudí v místě odkud zavolal policii. Na své jméno, bydliště ani to, jak se dostal do České republiky, si nemůže vzpomenout. Částečně si vzpomíná na jméno Florian. Nemá u sebe žádné doklady ani věci, které by pomohly k jeho identifikaci,“ uvedl mluvčí cizinecké policie Roman Pittner.

Muži je přibližně třicet let, je 187 cm vysoký, váží 95 kg, má modré oči, blond vlasy, velikost bot 46, nosí dioptrické brýle o síle 1,5 dioptrie na onou očích, na levé straně čela má jizvu o velikosti 1,5 cm. Je oblečený v zelenobílé kostkované košili a modrých kalhotách. Na zádech má menší hrb. Není zraněný, ani nemá zdravotní potíže.

„Je možné, že se muž delší dobu pohybuje na území České republiky, proto v této souvislosti prosíme občany, aby pokud muže poznají, zavolali přímo na Inspektorát cizinecké policie do Břeclavi tel. 974 632 831, anebo na linku 158,“ žádá veřejnost o pomoc mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám