Hlavní obsah

Nemám signál, odbyla majitelka psů pokousanou ženu na Domažlicku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli těžkému ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci stíhají kriminalisté 29letou majitelku psů, kteří v Třebnicích na Domažlicku pokousali o osm let starší ženu. Podle policie obviněná zraněné ani neposkytla pomoc. Odbyla ji, že nemá signál na mobilu, a odešla.

Foto: Profimedia.cz

Rotvajler. Ilustrační foto

Článek

Případ se stal letos v půlce února. „Devětadvacetiletá žena se vracela z procházky s kočárkem. Měla s sebou na vodítkách dva psy, a to rotvajlera a francouzského buldočka,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Těsně před Třebnicemi potkala 37letou ženu, která se ji snažila obejít, dokonce přešla na druhou stranu silnice. „Ovšem rotvajler okamžitě a nečekaně na ženu zaútočil a několikrát se jí zakousl do předloktí, dále do zadní části těla,“ pokračovala Brožová.

Podle zjištění byla zranění u pacientky rozsáhlá, především na ruce. „Žena žádala majitelku psů, aby jí přivolala záchranku. Ta odpověděla, že nemá signál, a z místa odešla,“ doplnila mluvčí.

Obviněná je stíhána na svobodě. Za těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci jí hrozí až dvouleté vězení.

Sofie, kterou potrhali rotvajleři, odešla po pěti týdnech z nemocnice

Domácí

Reklama

Výběr článků

Načítám