Hlavní obsah

Nejdřív hořela jen kůlna, požár v obci u Prahy se ale rozšířil na dům i garáž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ohrobec

Středočeští hasiči likvidovali v sobotu v podvečer rozsáhlý požár v Ohrobci v okrese Praha-západ. Plameny nejdřív zasáhly kůlnu, rozšířily se ale i na přilehlý rodinný dům a garáž. Škodu vyšetřovatelé vyčíslili na nejméně milion korun.

Foto: HZS Středočeského kraje

Následky rozsáhlého požáru v obci Ohrobec

Článek

O požáru v neděli informovala mluvčí hasičů Tereza Fliegerová. Několik profesionálních i dobrovolných jednotek hasičů vyrazilo do Ohrobce v sobotu krátce po 18. hodině. Černý dým byl viditelný z daleka.

Na pražském Chodově hořel bytový dům, škoda je podle odhadů 100 milionů

Krimi

Událost byla na operační středisko nahlášena zprvu jako požár kůlny, hasiči ale na místě našli plameny rozšířené již také na rodinný dům a garáž.

Foto: HZS Středočeského kraje

Hasiči likvidovali požár v obci Ohrobec

Dostat požár pod kontrolu se požárníkům podařilo za 40 minut. Poslední jednotky hasičů se vracely na své základny kolem 21:30.

Požár rodinného domu na Havlíčkobrodsku způsobil škodu přes dva miliony

Krimi

Na místě zůstali dobrovolníci z Ohrobce, kteří hlídali požářiště do nedělní 8. hodiny ráno.

Foto: HZS Středočeského kraje

Plameny se při požáru v Ohrobci rozšířily z kůlny na rodinný dům a garáž

„Ráno byl objekt zkontrolován termokamerou a předán majiteli. Škoda byla předběžně vyčíslena na jeden milion korun. Příčina požáru je předmětem dalšího vyšetřování,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám