Hlavní obsah

Nehoda dvou kamionů zavřela D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nehoda dvou kamionů zavřela v pondělí odpoledne dálnici D1 na 90. kilometru ve směru na Prahu. Tvořila se dlouhá kolona, v níž řidiči, pokud včas nesjeli, podle odhadů serveru dopravniinfo.cz strávili i dvě hodiny. Jednoho zraněného člověka přepravil vrtulník do nemocnice. Z kamionů unikly pohonné hmoty.

Foto: Policie ČR

Srážka kamionů na 90. kilometru D1

Článek

Policie odkláněla dopravu na 90. kilometru, to už se ale tvořila několik kilometrů dlouhá kolona. Lepší tak bylo sjet dříve, i když objízdné trasy byly plné aut.

Server dopravniinfo.cz odhadoval zdržení v koloně na zhruba dvě hodiny. Levý pruh byl otevřen zhruba v 19:30. Později byl provoz zcela obnoven.

Vraky kamionů bylo potřeba z dálnice odstranit. „Odtahové služby budou k místu střetu k odstranění nepojízdných vozidel najíždět za asistence policistů z protisměru,“ uvedli vpodvečer policisté.

Jen co se kolona rozjela, stala se o kousek dál, na 75. kilometru, další nehoda, tentokrát hromadná. Provoz je pouze jedním pruhem a opět se tvoří kolona.

Foto: Policie ČR

Srážka kamionů na 90. kilometru D1

Pražský okruh zavřela hromadná nehoda nákladních aut

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám