Hlavní obsah

Na dálnici D8 boural autobus a nákladní auto. Zasahoval vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nehoda autobusu a nákladního auta mezi obcemi Úžice a Zdiby uzavřela v noci dálnici D8 ve směru na Prahu, informovalo Národní dopravní informační centrum (NDIC). Zraněny byly tři osoby. Silnici se povedlo zprůjezdnit až dopoledne.

Foto: Záchranná služba Asociace samaritánů ČR

Záchranáři pomáhají zraněnému

Článek

Nehoda se stala ve směru na Prahu těsně přes 02:00. K nehodě podle tiskové zprávy došlo na šestém kilometru dálnice, tedy nedaleko hlavního města.

Záchranáři vedle sanitky k nehodě poslali také vrtulník.

„Řidič nákladního auta utrpěl velmi vážná a mnohočetná poranění. Po zajištění dýchacích cest byl letecky transportován do vojenské nemocnice v Praze,“ uvedla mluvčí Záchranné služby Asociace samaritánů ČR Petra Homolová.

Řidič autobusu musel být vyproštěn. Podle mluvčí utrpěl poranění dolních končetin a byl transportován do vinohradské nemocnice. Třetí účastník dopravní nehody byl s lehčím úrazem hlavy převezen do nemocnice Na Bulovce.

Uzavírka trvala devět hodin. Dálnici se povedlo zprůjezdnit před 11:00 hod. Začaly se rozjíždět několikakilometrové kolony.

Hromadné nehody komplikovaly provoz na dálnicích D8 a D10

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám