Hlavní obsah

Hromadné nehody komplikovaly provoz na dálnicích D8 a D10

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Provoz na dálnici D8 komplikovala v úterý ráno nehoda sedmi aut. Zranili se tam tři lidé. Podobná kolize omezuje řidiče na dálnici D10.

Hromadná nehoda na dálnici D8Video: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda na dálnici D8 se stala před osmou hodinou ráno na 3. kilometru ve směru do Prahy. V levém jízdním pruhu se srazilo podle prvních informací sedm aut.

Mluvčí záchranářů Monika Nováková uvedla, že k nehodě záchranáři vyslali dvě sanitky a lékaře.

„Záchranáři mají v péči dvě lehce zraněné ženy, po ošetření je vezou do FN Bulovka a jednu nezletilou osobu vezou k dovyšetření také do FN Bulovka,“ sdělila Nováková. Provoz byl obnoven před desátou hodinou dopoledne.

Podobnou nehodu řeší policisté také na dálnici D10, kde se srazilo podle serveru dopravních informací sedm aut a autobus. Jde většinou o drobnější kolize a na místě by neměli být zranění. Nehoda se stala na exitu 3 Radonice ve směru na Prahu.

Další nehoda se stala kolem deváté hodiny na 11. kilometru dálnice D11, kde bourala tři auta. Provoz je možný pouze jedním jízdním pruhem.

Příčiny všech nehod budou policisté vyšetřovat.

Foto: Aktu.cz

Nabouraná auta na dálnici D8

Foto: Aktu.cz

Nehoda na 3. kilometru D8

Foto: Aktu.cz

Kolona na dálnici D10 u exitu 10

Dva muži vystoupili na D8 z odstaveného vozu. Srazila je dodávka

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám