Hlavní obsah

Návštěvu uškrtil, pak klidně usnul

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TŘINEC

Neobvyklou otrlost projevil padesátiletý muž z Třince-Neborů, který podle policie ve čtvrtek ve svém bytě uškrtil o šest let mladšího známého. Když měl zločin dokonat, uložil se ke spánku. Probudil se až na druhý den ráno a na místo přivolal záchranku.

Foto: Jiří Zerzoň

V neděli oslavy Mezinárodního dne sester, od pondělí do pátku expozice Krevního centra Fakultní nemocnice Ostrava a v úterý Stan proti melanomu.

Článek

Přivolaným lékařům se v pátek při vstupu do rodnného domku naskytl děsivý pohled - v křesle spočívala mrtvola a opodál se pohyboval druhý muž, který kvůli těžké opilosti nebyl schopen rozumně vysvětlit, co se stalo.

"Majitel domu musel putovat na záchytku, protože v důsledku podnapilosti nebyl schopen právních úkonů," potvrdila v pondělí mluvčí severomoravské policie Dagmar Bednarčíková. Dodala, že policie dosud nezná jednoznačný motiv.

"Dosavadním šetřením bylo zjištěno, že majitel domu A. W. v přesně nezjištěné době od čtvrtku večerních hodin v podnapilém stavu svou návštěvu fyzicky napadl a uškrtil. Posléze v pokoji usnul," dodala mluvčí. Muž si již vyslechl obvinění z vraždy a krajský státní zástupce podal návrh na jeho vzetí do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám